FREDAG!!
Publicerat den

Så skönt att det är fredag igen! Denna skoldagen har varit fett dryg, även om vi inte började förrens 10. Börjar bli förkyld så har haft ont i halsen och huvudet hela dagen, inte så kul att sitta vid skolbänken då..
 
Idag kommer jag typ bara ligga i min säng och vila. Känner mig inte alls bra så måste vila och försöka bli bättre tills imorgon eftersom jag ska gå på bio och se This Is Us igen, fast denna gången i 3D somsagt. ♥
 
Blir väl antagligen att jag kollar lite 21 Jumpstreet nu somvanligt. Ni som inte vet vad det är så är det en gammal tv-serie från 1987 som bl.a Johnny Depp är med i, det var där han började sin karriär som skådespelare. Älskar både Johnny Depp och 80-talet så det är perfekt! ♥
 


BAKKEN
Publicerat den

Gud vad filmen var bra igår! Bölade som en liten unge vissa stunder för det var så himla rörande haha :( Så jävla stolt att vara en directioner. ♥ Den gick tyvärr inte i 3D igår men ska gå och se den på lördag igen tillsammans med Sofia och Sophia haha, och då går den i 3D! :D
 
Idag var vi på Bakken med klassen, fett kul! Skolan bjöd på åkband och hela skiten så det var najs! Och imorgon har vi sovmorgon till kl.10 eftersom vi kom hem efter skoltid :D:D
 
Är astrött nu så ska kolla lite 21 Jumpstreet och vila. Känns som att jag börjar bli förkyld också.. :(
 


130827
Publicerat den

 


TODAY
Publicerat den

Idag har varit en ganska lugn dag i skolan, började dagen med hemkunskap, sen so, lunch, slöjd och sist engelska. Helt ok!
 
Kan inte rida idag heller eftersom vi fortfarande inte får tag i hovslagaren, så det finns inte mycket annat att göra idag heller. Det enda som behöver göras är att plugga, som jag ska göra efter jag skrivit detta inlägget. Kollade aldrig Idol igår heller så det ska jag också göra, både gårdagens och dagens avsnitt!
 
Längtar så sjukt mycket tills imorgon då jag och Sophia ska gå och se One Direction's film This Is Us. Vi har väntat i snart ett år på att dem ska släppa filmen och imorgon har den äntligen premiär i Sverige. LÄNGTAR SÖNDER ♥♥♥
 


KAMERA & OBJEKTIV
Publicerat den

Jag äger en Nikon D3100 och jag är riktigt nöjd med den! Köpte den för ungefär ett år sedan tror jag efter att jag sålt min gamla Nikon D60. Denna kan man filma i HD med vilket man inte kunde med D60:n osv.
 
Objektiven jag har till är standardobjektvet 17-50mm och ett tele-objektiv 70-300mm som jag för det mesta använder när jag fotograferar på hästtävlingar eller liknande och jag verkligen älskar det! Det vanliga objektivet använder jag mer till att fota porträtt med osv. Vill köpa detta objektivet att ha till det egentligen, men har inga pengar :( Får väl önska mig det i julklapp eller något haha!
 
 
 
 


FAVVOLÅTAR
Publicerat den



MÅNDAG IGEN
Publicerat den

Fick tvinga mig själv ur sängen imorse, gud vad jobbigt det är gå upp på måndagar..
Speciellt när man vet att man ska till skolan -.-'
 
Skrev aldrig något här igår, var för trött haha! Gjorde inte så mycket intressant igår ändå, det ända va att jag följde med som fotograf när Amanda tävlade Tom :) Det gick jättebra förutom att han peta ner sista hindret :( Så retligt!
 
Har precis målat om mina naglar igen, det andra började skavas av och jag tycker det är så fult så jag kände mig tvungen att måla om dom haha! Blev ljuslila denna gången, med ett mönster på ringfingret :) Gillar att ha lite annorlunda färg/mönster på ringfingret som bryter av det hela lite :)
 
Resten av min kväll kommer mest bestå utav att kolla Idol, och sen lite 21 Jump Street. Hästen får vila idag eftersom hon har tappat sin ena framsko och vi inte får tag på hovlslagaren. Toppen haha!
 
Vi hörs, puss. ♥
 


130824
Publicerat den

 


LÖRDAG
Publicerat den

Har inte gjort så mycket idag heller, ibland kan det vara skönt att bara ta dagen som den kommer och inte ha massa måsten. Det ändå som har hänt idag är att jag och mamma har bakat lite, sen målade jag hennes naglar och nu ikväll har vi ridit ut en liten sväng :) Åt sedan lite grillat till kvällsmat, gottgott!
 
Kommer nog inta vara uppe så länge idag heller, är sjukt trött :( Imorgon följer jag med Amanda på tävling och agerar fotograf, sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. Godnatt ♥
 


FAVORITE
Publicerat den

Louis Tomlinson ♥
 


ÄNTLIGEN FREDAG
Publicerat den

Gud vad denna veckan har gått snabbt! Äntligen fredag och ser redan fram emot att ha sovmorgon imorgon haha.
 
Slutade skolan vid 14 och sedan dess har jag inte gjort många knåp, är så himla trött! Är inte van att gå upp vid 7 varje morgon efter en sommar med sovmorgnar i princip varje dag haha..
 
Jag, mamma o pappa beställde pizza ikväll och kollade sedan lite på Fångarna på Fortet, hade aldrig klarat av att vara med där haha, usch :( Men det är iaf kul att titta på ;)
 
Kommer somna vilken sekund somhelst nu så det är väl bäst att jag stänger datan.. puss! ♥
 


1D IN 3D
Publicerat den

För er som inte redan har sett trailern till One Direction's film This Is Us, have a look!
Längtar tills jag ska gå och se den nästa vecka :D :D :D ♥


130822
Publicerat den

Hej igen! Kommer väl antagligen bli att jag bloggar mest på kvällen eftersom jag gör massa annat på dagen, ser ändå det som postitivt eftersom jag då kan summera dagen och så :)
 
Slutade skolan vid 14 och direkt när jag kom hem bytade jag om och gick ut i stallet. Red Whisse ett pass i paddocken och fixade sen lite i stallet, skönt att ha det gjort så att man slipper göra det sen på kvällen!
 
Gick sen in, åt lite mat och kände mig sedan tvungen att göra v mina naglar som såg hemska ut haha. Målade om dom till en vinröd färg, första gången jag provar det nagellacket och det var superfint! :) Vinrött är kanske mer en höstfärg, men hösten börjar ju faktiskt närma sig.. :(
 
Nu ska jag kolla lite 21 Jump Street, love! ♥♥♥
 


HERE WE GO AGAIN
Publicerat den

Tänkte starta upp bloggandet igen så smått. Kanske inte kommer skriva flera inlägg varje dag, men jag saknar bloggandet så ska försöka blogga lite varje dag :)
 
Började skolan i måndags, men har ännu inte påbörjat vårt vanliga schema. Idag var vi i stan och gick runder till massa olika stationer och skulle göra uppgifter osv. Det blev några kilometer att gå och det känns redan i benen..
 
Kom in från stallet för ungefär en timme sedan, var ute på en liten uteritt med min älskade pålle, så mysigt att rida när det är solnedgång!
 
En annan positiv sak som har hänt idag är att jag och Sophia fick tag i biljetter till One Direction's film This Is Us som har premiär på bio nästa vecka! Längtar!!! ♥ Ska gå och se den en gång till efter det också hehe..
 
Nu ska jag kolla Idol på tv4play, puss.