SORRY
Publicerat den

Har inte bloggat på några dagar, men har sovit över hos kompisar, pluggat, ridit ovs så har inte haft tid helt enkelt ^^
 
Idag var jag uppe en sväng på Väla med min bror, han köpte en jacka och jag två st nagellack haha :) Sen har jag bara pluggat inför SO-provet vi har på tisdag och slappat haha. Det är ju söndag trotsallt ;)
 
Imorgon ska vi ha typ "idrottsdag" med skolan. Ska bli himla tråkigt, men vill man ha bra betyg så är det väl bara att bita ihop och se glad ut ;)
 
Nu ska jag sova, är fett trött. Puss ♥
 



ONSDAG
Publicerat den

Gud vad denna veckan har gått fort! Redan torsdag imorgon, haha! :D
 
Skolan var ganska chill idag, bara 4 lektioner + idrott på slutet :) Imorgon har vi också bara 4 lektioner och så slutar vi 14.30 :D Najsnajs.
 
När jag kom hem från skolan idag började jag plugga nästan direkt inför SO-provet vi har nästa vecka. Det handlar om första världskriget, jättekul ju! Eller inte..
 
Får se hur länge till jag orkar vara uppe, är så sjukt trött om kvällarna nuförtiden! Puss ♥
 


OUR MOMENT
Publicerat den

They make me so happy. ♥


130910
Publicerat den

Usch ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse, det har snart gått en månad och jag är redan så himla skoltrött :( Fast det är bara till att bita ihop och ta nya tag!

Efter skolan idag cyklade jag hem snabbt och väntade på att mamma skulle komma hem eftersom hon hade varit och hämtat ut ett paket till mig! Paketet var One Direction's parfym Our Moment :D Den luktar såå himla gott, dem har verkligen lyckats - som vanligt ;) ♥
 
Vid halv 6 kom Sofia hit. Jag, hon och mamma red en sväng upp till skogen, mys! ♥ Sen hjälpte jag mamma med resten som skulle göras i stallet, sen gick vi in och kollade på Idol. Jag gillar verkligen den lite kraftigare tjejen med rött/oranget hår, hennes röst är så sjukt bra! Hejar på henne :)
 
Nu ska jag inte göra så mycket mer idag, puss <3
 


MIDNIGHT MEMORIES
Publicerat den

Den 25 November släpper One Direction äntligen sitt 3:e album - Midnight Memories, och det går att förhandsboka idag vilket jag gjorde precis haha. Längtar! ♥♥♥♥♥
 
Kan inte fatta att det redan har gått ett år sedan dem släppte deras 2:a album - Take Me Home. Och två år sedan dem släppte sitt första album - Up All Night. Tiden har gått så sjukt fort! :o
 
Mina favvo-låtar från Up All Night:
 
Mina favvo-låtar från Take Me Home:


MONDAY
Publicerat den

Och så var det måndag igen.. Varför går helgerna alltid så fort? :(
 
Hände inget speciellt i skolan idag förutom att vi tog skolfoto, sista skolfotot på denna skolan! Förtutom spexfotot i
slutet av nian sen ;) Känns konstigt, men ändå skönt :)
 
Efter skolan följde Sophia med hem, vi red ut en sväng på Whisse och Tom. Jag hjälper nämligen till att rida Tom lite nu när Amanda är utomlands :)
 
Kommer väl antagligen kolla en film eller något nu, sen är det Idol kl. 20 (y) Skriver mer sen ♥
 


SÖNDAG
Publicerat den

Har inte gjort så mycket idag. Gick upp vid 10-11 och åt frukost, sen rensade jag min gamla dator och städade lite på rummet. Sen efter lunch gick jag ut i stallet och gjorde v hästen sen red jag henne en liten stund på stubbåkern :)
 
Nu ska jag kolla en film som jag alltid gör om kvällarna haha. Puss ♥
 


EMILY
Publicerat den

 


LÖRDAG
Publicerat den

Idag kom mina kusiner hit på besök, längsedan vi sågs sist så det var kul! Jag agerade fotograf och Emily modell då hon behöver nya bilder till sin bloggdesign :) Sen vid 17 stack vi till pizzerian här i byn och käkade mat! Mys! ♥
 
Nu ska jag kolla en film, puss!
 


FAVOURITES
Publicerat den

 


130905
Publicerat den

Kort skoldag idag, bara 4 lektioner och slutade vid 14, det gillas! ;)
 
När jag kom hem hade jag inget att göra så jag bakade en kladdkaka haha. Sen när mamma kom hem fixade vi i stallet sen red vi en runda upp till skogen :) Mycket bättre väder idag, soligt och vindstilla (y)
 
Nu ska jag plugga lite spanska, sen ska jag kolla vidare på filmen jag fick igår. Adiós
 
 


WEDNESDAY
Publicerat den

Ganska chill skoldag idag, bara 4 lektioner och sen idrott på slutet (y)
 
När jag kom hem låg där ett paket i brevlådan till mig. Ännu en film till min Johnny Depp-filmsamling :D "The Imaginarium of Doctor Parnassus" heter den, Johnny har inte så stor roll i denna men känner ändå att jag måste ha den ;) Huvudrollen har istället Heath Ledger som jag också gillar. RIP ♥
 
Kom in från stallet vid 20. Jag och mamma hjälptes åt att mocka och så, sen red vi en liten runda i skitvädret haha. Har precis kollat Idol och nu ska jag kolla på filmen jag fick idag och se om den är bra ;) Puss ♥
 


3 SEPTEMBER
Publicerat den

Dagen började väldigt bra idag, jag och Anna gjorde egna tortillas på hemkunskapen och fyllde sedan dom med massa gott, god frukost! ;) Sen åkte vi direkt upp till Toys r us och jag fick en praktikplats där! Ska inte praoa förrens v.50 men det gäller att vara ute i god tid! :)
 
Har nästan precis kommit hem från skolan, jag och Anna var nämligen där och sålde kaffe och kakor på föräldramötet haha. Samlade ihop några hundralappar som kommer gå till vår klassresa :)
 
Sitter just nu och väntar på att det släppas ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars, så grymt bra serie!
 


130902
Publicerat den

Så sjukt att det redan är september! Denna sommaren har gått så himla snabbt!
 
Efter skolan idag stack jag tillsammans med Anna och Sophia upp till Väla och sökte praktikplatser. På de flesta ställena var man tvungen att gå en speciell linje på gymnasiet eller vara minst 18år.. Men sen gick jag och frågade på Toys r Us, så det blir förhoppningsvis att jag får en praktikplats där! Ska dit imorgon igen så får vi se.
Bättre än inget ju! ;)
 
Mår fortfarande inte helt super, så ska inte göra mycket mer idag. Har precis duschat så ska förmodligen sätta igång en film eller något nu. Puss ♥